A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom
05 Május

SHT-4 - kiváló kapcsolóóra kültérre

Az SHT-4 asztronómiai programmal ellátott kapcsolóórát vitathatatlanul a legkeresettebb termékeink közt tartjuk számon. Az alkonykapcsolók kiváltására szolgáló relé elsődleges felhasználási módja a kültéri világítások vezérlése – pl. kirakatokban, óriásplakátoknál vagy egyéb reklámhordozó felületeknél, kertekben, vagy közterületen. 

Bővebben!
02 Május

SMR-T – Szupermultifunkciós időrelé az ELKO kínálatából

A multifunkciós időrelék kényelmes és gyors megoldást jelentenek, abban az esetben, ha szeretnénk kiegészíteni a hagyományos fali kapcsoló funkcióját például időzítéssel, vagy impulzus relé funkcióval. 

Bővebben!
30 Április

Egy év után ismét a Construmán

Construma kiállítás 2018. április 11.-15-ig immáron 37. alkalommal került megrendezésre a budapesti Hungexpo Vásárcsarnokban. Az eseményre 56 ezer látogató volt kíváncsi, akiknek a 19 országból érkezett, mintegy 700 kiállító igyekezett bemutatni újdonságait, innovatív megoldásait.

Bővebben!
29 Március

Tartson velünk a 2018-as Construma kiállításon is!

Kedves Partnerünk,
Engedje meg, hogy megragadjuk az alkalmat és meghívjuk egy méltán híres, kiemelt fontosságú eseményre!
Bővebben!
27 Március

10 életérzés a construmán

Az idei Construma kiállításra nem csak saját standdal készülünk. Megjelenünk még az OTTHONNEKED "G" pavilon "103E" standján is. Itt 80 m2-en 10 féle lakberendezési stílust mutatnak majd be 10 minienteriőrön keresztül. Mint az OTTHONNEKED partnercége, a lakászszerelvényekről mi gondoskodunk. A 10 különféle életérzésen keresztül megmutathatjuk, hogy milyen hihetetlen széles választékkal rendelkezik pl. a Logus90 dizájn kapcsoló család.

Bővebben!

Írjon nekünk

Az ezen az űrlapon keresztül küldött személyes adatait csak a kérésének feldolgozásához használjuk fel. A GDPR adatvédelmi feltételek itt: Adatvédelmi irányelvek

© 2022 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia