A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom
21 Június

Export partnerek találkozója Holešovban

Június 15-17. között egy nagyszabású találkozót rendeztek az ELKO EP „szülővárosában“, a csehországi Holešovban, a vállalat export partnereinek részére. A holesovi kastélyban tartott háromnapos eseményre mintegy 20 országból, több, mint 120 üzleti partner érkezett, a leányvállalatok képviselőivel együtt.

Bővebben!
25 Április

Az ELKO EP sikerei a közelmúltból

Nagy örömet jelent számunkra, hogy az ELKO EP mára már valóban bátran elbüszkélkedhet termékeivel a világ bármely táján. Összeállítottunk egy listát a közelmúlt szakmai rendezvényeiből, melyeken részt vettünk.

Bővebben!
21 Április

iNELS, szállodákhoz is

Cégünk iNELS épületautomatizálási rendszere hotelkmplexumok részére is hosszútávú, intelligens megoldásokat biztosít világszerte.

Bővebben!
19 Április

Dubajban nyitottuk meg legújabb bemutatótermünket

Büszkén számolhatunk be róla, hogy nemrég új bemutatótermet nyitottunk Dubajban. A Jumeirah Lake Towers (JLT) felhőkarcolói között, a Fortune Executive Tower 5. emeletén található, 508-as számú exkluzív irodát örömmel bocsátjuk az ELKO EP partnereink és vásárlóik rendelkezésére.

Bővebben!
13 Április

„Mindig többet!“ – a csomagolásban is

Az ELKO EP vállalatnál – „Mindig többet!“ mottónkhoz híven - igyekszünk folyamatosan előrelépni, illetve fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat. Most azokra a csomagolásokra, dobozokra került a sor, amelyekben vásárlóink a termékeinket kapják. 

Bővebben!

Írjon nekünk

Az ezen az űrlapon keresztül küldött személyes adatait csak a kérésének feldolgozásához használjuk fel. A GDPR adatvédelmi feltételek itt: Adatvédelmi irányelvek

© 2022 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia