A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom
22 Augusztus

Beragyogjuk a FERRARI bemutatótermét is

A dizájn-világítási megoldások gyártójával, a Preciosa-Lusty vállalattal karöltve a Ferrari Dubai privát autószalonjába látogattunk.

Bővebben!
27 Június

Bebocsájtást nyertünk a Paradicsomba!

A hivatalosan a Maldív-szigetekhez tartozó, trópusi Velaa szigetén, amely a Noonu-Atollon található, az iNELS egy igazi paradicsomba is bekerült.

Bővebben!
21 Június

Export partnerek találkozója Holešovban

Június 15-17. között egy nagyszabású találkozót rendeztek az ELKO EP „szülővárosában“, a csehországi Holešovban, a vállalat export partnereinek részére. A holesovi kastélyban tartott háromnapos eseményre mintegy 20 országból, több, mint 120 üzleti partner érkezett, a leányvállalatok képviselőivel együtt.

Bővebben!
25 Április

Az ELKO EP sikerei a közelmúltból

Nagy örömet jelent számunkra, hogy az ELKO EP mára már valóban bátran elbüszkélkedhet termékeivel a világ bármely táján. Összeállítottunk egy listát a közelmúlt szakmai rendezvényeiből, melyeken részt vettünk.

Bővebben!
21 Április

iNELS, szállodákhoz is

Cégünk iNELS épületautomatizálási rendszere hotelkmplexumok részére is hosszútávú, intelligens megoldásokat biztosít világszerte.

Bővebben!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia