A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Tartson velünk a 2018-as Construma kiállításon is!

Kedves Partnerünk,
 
Engedje meg, hogy megragadjuk az alkalmat és meghívjuk egy méltán híres, kiemelt fontosságú eseményre!
 
Az elmúlt évekhez hasonlóan, társaságunk idén is részt vesz Magyarország legnagyobb építőipari rendezvényén, a Construmán, amely a Közép-Kelet-európai régió legnagyobb otthonteremtési kiállításcsokra is egyben. Az eseményt idén 2018. április 11-15. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Látogatóként hihetetlenül érdekes és széles kínálattal találkozhat, hiszen a hazai építőipar folyamatos fejlődése a kiállítói érdeklődésen is jól látszik; a HUNGEXPO pavilonjai gyakorlatilag teljesen megteltek. A kiállítók alig várják, hogy megmutathassák Önnek újdonságaikat.
 
Hol talál meg minket a Construmán?
 
Az ELKO EP Hungary Kft. ezúttal elsősorban az iNELS okos otthon-rendszerre fekteti a hangsúlyt, így a márka arculatával azonos, világoskék-fehér színekben pompázó fő standunkat az "A" pavilon "106A3" jelzésű területén találja meg. (Társaságunk számos termékét - pl. a Logus90 szerelvénycsalád dizájn kapcsolóit - az OTTHONNEKED "G" pavilonban elhelyezkedő "103E", valamint partnerünk, a Daniella Kft. standján is megtekintheti.) 
 
Miért érdemes kilátogatnia?
  • Mert a Construmán találkozhat a legújabb, az otthonteremtés teljes spektrumát lefedő trendekkel és információkkal; a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig. A kiállítás számos gyakorlati bemutatóval, ingyenes tanács- és ajánlatadással, kiemelt akciókkal és finanszírozási megoldások széles tárházával várja Önt.
Ráadásul most ADUNK ÖNNEK EGY KEDVEZMÉNYES BELÉPŐJEGYET IS, amellyel az eredeti, 4 800 Ft-os díj helyett, jelképes, 1 500 Ft-ért látogathat ki a Construmára. Ehhez nem kell mást tennie, mint erre a linkre kattintani, regisztrálni és követni az itt megadott néhány lépést.
 
(A sikeres regisztrációt követően egy visszaigazoló e-mailt kap, csatolmányban pedig egy pdf dokumentumot, amely egy visszaigazolás arról, hogy jogosult a kedvezményes jegyvásárlásra. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak a pénztárban történő bemutatásával vásárolhatja meg a kedvezményes (1 500 Ft) belépőjegyet. Amennyiben a regisztrációt követően rögtön meg is vásárolja az online kedvezményes jegyet, akkor már csak a kinyomtatott jegyet kell magával hoznia, amivel sorban állás nélkül beléphet a fogadócsarnokokban az "Előregisztráltak" feliratú kapuknál.)
 
  • Standunknál bemutatjuk Önnek az iNELS épületautomatizálási rendszert, vagyis megismerkedhet napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő high-tech villanyszerelési ágazatával, az intelligens otthonokkal, vagy smart home megoldásokkal. Természetesen legfrissebb újdonságainkat és fejlesztéseinket is bemutatjuk. Ilyenek például az iNELS szállodai megoldásai, vagy éppen legújabb termékkörünk, az iNELS Air IoT ("Dolgok Internete) hálózatokhoz fejlesztett vezeték nélküli érzékelői...
  • Fő standunknál, csak a Constumán, kedvezményesen juthat hozzá a kifejezetten a kiállítás apropóján összeállított AKCIÓS iNELS OKOS-HÁZ CSOMAGJAINKHOZ! A csomagok részletes leírását itt találja!
  • Részt vehet NYEREMÉNYJÁTÉKUNKBAN: nem akármivel készülünk! A kiállítás után, április 17.-én, a standunkat megtekintő, és ott beregisztráló látogatók között KISORSOLUNK EGY 500 000 FT ÉRTÉKŰ OKOS OTTHON-RENDSZERT! (A nyereményjáték szabályzatát: itt találja.)

Hogyan lehet az Öné ez a nem mindennapi nyeremény?
  • Látogassa meg fő standunkat a Construma kiállítás "A" pavilonjának "106A3" jelű területén!
  • Regisztráljon standunkon kollégáinknál, hogy bekerülhessen a sorsolásba!
  • Ezzel már meg is tette a szükséges lépéseket, innentől csak szurkolnia kell!
  • A nyereményjáték szabályzatát: itt találja.
Számítunk megtisztelő látogatására! Cégünket az "A" pavilon "106A3" standján találja. 
 
 
Ha kérdése, kérése merülne fel a kiállítással vagy a helyszínnel kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk az info@elkoep.hu  e-mail címre, vagy hívjon minket a 36 1 4030 132 telefonszámon.
További információ: itt. 

Írjon nekünk

Az ezen az űrlapon keresztül küldött személyes adatait csak a kérésének feldolgozásához használjuk fel. A GDPR adatvédelmi feltételek itt: Adatvédelmi irányelvek

© 2022 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia