A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

SMR-T – Szupermultifunkciós időrelé az ELKO kínálatából

A multifunkciós időrelék kényelmes és gyors megoldást jelentenek, abban az esetben, ha szeretnénk kiegészíteni a hagyományos fali kapcsoló funkcióját például időzítéssel, vagy impulzus relé funkcióval. 

Az egyik ilyen relé az SMR-T típus, amelyet, az eladásaink tükrében régóta a legkedveltebb termékeink közé sorolunk. Felhasználható például fényforrások, ventilátorok felügyeletére, vezérlésére; szükség esetén be/kikapcsolja azokat, de emellett még számos funkciót kínál, pl. késleltetett kapcsolás, stb…

Az SMR-T szerelvénydobozba, közvetlenül a kapcsoló alá telepíthető, könnyen beépíthető a már meglévő villamossági hálózatba, nulla csatlakozót pedig nem igényel, így akár régebbi hálózatoknál is „bevethető”. Túlfeszültség esetére az eszközt egy külön, könnyen cserélhető biztosítékkal láttuk el, emellett az „output 1” kimenet triakjának köszönhetően a csendes kapcsolást is biztosítottuk, szinte korlátlan élettartam mellett.

Az egység felhasználható pl. lépcsőházakban, ahol automatikusan lekapcsolja a világítást. Otthon is kifejezetten hasznos, pl. a rövidebb ideig látogatott, kisebb helyiségekben, ahol hajlamosak vagyunk égve felejteni a villanyt; itt az előre beállított késleltetési idő letelte után az egység automatikusan lekapcsolja a fényforrást. A fürdőben is kiválóan használható, pl. amikor a fölöslegesen meleget sugárzó fűtőtestet kapcsolja ki, amellyel megelőzi az energia pazarlást, ezzel pénzt takarítva meg. Ezen kívül akár a fürdőben vagy a mosdóban működő szagelszívót is kapcsolhatja. 

Amilyen kedvező a termék árfekvése, annál nagyobb hasznát! Összesen 10 különböző funkcióban működhet, bár a lakossági szektor felhasználóinak otthon leginkább a késleltetett kapcsolás, impulzus relé funkció jöhet kapóra a legjobban. A gyakorlatban ez a fent leírt működést jelenti, amikor Ön elfelejti lekapcsolni a villanyt pl. a kamrában, (kifelé jövet éppen tele a keze a nagymama legfinomabb baracklekvárjával…) a beállított késleltetés letelte után az SMR-T automatikusan megteszi ezt. (Kamrák, garázs, fürdőszoba, folyosó, lépcsőház, stb..)

További információ az SMR-T multifunkciós időreléről: itt, vagy letölthető műszaki relé katalógusunkban

Írjon nekünk

Az ezen az űrlapon keresztül küldött személyes adatait csak a kérésének feldolgozásához használjuk fel. A GDPR adatvédelmi feltételek itt: Adatvédelmi irányelvek

© 2022 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia