A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom
11 Május

Friss hírek az indiai képviseletünk háza tájáról

Az ELKO EP vállalat jelenleg világszerte 16 képviseletet működtet. Az egyik legegzotikusabb és egyben a legújabb ezek közül az Indiában található leányvállalatunk.

Bővebben!
05 Május

SHT-4 - kiváló kapcsolóóra kültérre

Az SHT-4 asztronómiai programmal ellátott kapcsolóórát vitathatatlanul a legkeresettebb termékeink közt tartjuk számon. Az alkonykapcsolók kiváltására szolgáló relé elsődleges felhasználási módja a kültéri világítások vezérlése – pl. kirakatokban, óriásplakátoknál vagy egyéb reklámhordozó felületeknél, kertekben, vagy közterületen. 

Bővebben!
02 Május

SMR-T – Szupermultifunkciós időrelé az ELKO kínálatából

A multifunkciós időrelék kényelmes és gyors megoldást jelentenek, abban az esetben, ha szeretnénk kiegészíteni a hagyományos fali kapcsoló funkcióját például időzítéssel, vagy impulzus relé funkcióval. 

Bővebben!
30 Április

Egy év után ismét a Construmán

Construma kiállítás 2018. április 11.-15-ig immáron 37. alkalommal került megrendezésre a budapesti Hungexpo Vásárcsarnokban. Az eseményre 56 ezer látogató volt kíváncsi, akiknek a 19 országból érkezett, mintegy 700 kiállító igyekezett bemutatni újdonságait, innovatív megoldásait.

Bővebben!
29 Március

Tartson velünk a 2018-as Construma kiállításon is!

Kedves Partnerünk,
Engedje meg, hogy megragadjuk az alkalmat és meghívjuk egy méltán híres, kiemelt fontosságú eseményre!
Bővebben!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia