A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket használunk.
Elfogadom

Egy év után ismét a Construmán

A Construma kiállítás 2018. április 11.-15-ig immáron 37. alkalommal került megrendezésre a budapesti Hungexpo Vásárcsarnokban. Az eseményre 56 ezer látogató volt kíváncsi, akiknek a 19 országból érkezett, mintegy 700 kiállító igyekezett bemutatni újdonságait, innovatív megoldásait.

Magyarországi képviseletünk egy 50m2-es standdal készült, amelyen legmarkánsabban az iNELS épületautomatizálási rendszer jelent meg; bemutattuk, hogy milyen modern villanyszerelési megoldást kínálunk házak, lakások, szállodák és egyéb épületek számára. A látogatók komplex képet kaptak az iNELS rendszer működéséről, ugyanis a gyakorlatban is láthatták, sőt, a bemutató-paneljeink segítségével akár kis is próbálhatták azt. Emellett működés közben láthatták a komplex BMS-rendszert (Building Management System) és az okos városok LPWAN (Low-Power-Wide-Area-Network) hálózatára fejlesztett iNELS Air termékkörünket is. 

A legfőbb attrakciónak azonban két, „szinte forró” újdonság bemutatása bizonyult. Az egyik az iNELS rendszer - így az épület intelligens funkcióinak - hanggal/beszéddel történő vezérlésének lehetősége, melyre akár az Apple Siri-jét, akár az Amazon Echo-t is használhatjuk. Így egyszerűbben és sokkal kényelmesebben vezérelheti rendszerét. A látogatóknak nagyon tetszett ez az innovatív megoldást, amelyet stabilan működni az eddigiekben leginkább csak a filmekben láthattak. 

A másik újdonságunk pedig az egyik legmodernebb vezeték nélküli hangszórócsalád, a RIVA bemutatása volt, amelynek tagjai egyenesen a napfényes Kaliforniából érkeztek és amelyeket összekapcsolhatunk az általunk fejlesztett- és gyártott, kapcsolónyi méretű LARA rádió és LARA Intercom egységekkel. A RIVA hangszórók a legnagyobb szakértők többéves fejlesztésének eredményi – tökéletes minőségben szólaltatják meg a zenét. 

Nagy érdeklődés övezte még a rendszer intelligens funkcióinak iNELS Home Control applikációból történő vezérlését is. Az alkalmazás segítségével okostelefonról/táblagépről is irányíthatjuk az iNELS rendszerhez csatlakoztatott funkciókat, berendezéseket, akár távolról, akkor is, ha éppen nem tartózkodunk az épületben. 

A kiállítás számunkra mindig kiemelt jelentőséggel bír, és ezúttal sem csalódtunk, nagyon kellemes hangulatban telet, rengeteg hasznos információt gyűjtöttünk magunk is, miközben rengeteg érdekes emberrel ismerkedtünk meg.

Ezúton is köszönjük minden kedves érdeklődőnek a látogatást, jövőre is találkozunk!

  

 

 

Írjon nekünk

Az ezen az űrlapon keresztül küldött személyes adatait csak a kérésének feldolgozásához használjuk fel. A GDPR adatvédelmi feltételek itt: Adatvédelmi irányelvek