A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Dubajban nyitottuk meg legújabb bemutatótermünket

A bemutatóterem az összes olyan területet lefedi, amelyre az iNELS épületautomatizálási rendszer megoldást kínál. A bemutatópanelek segítségével praktikusan és szisztematikusan ismertethetjük az iNELS rendszer valamennyi funkcióját és az azokban rejlő nem mindennapi lehetőségeket.
Az említett bemutatópanelek a következő részterületeket ölelik fel:

    

Více informací                       Více informací                       Více informací

      

Více informací                       Více informací                       Více informací

      

Více informací                       Více informací                       Více informací

A bemutatóterem emellett arra is alkalmas, hogy a rendszeresen megrendezésre kerülő rendszerpartneri tréningeknek és workshopoknak is otthont adjon, hiszen képes akár 15 jelentkező befogadására is, akik így kényelmesen sajátíthatják el a rendszer telepítésének elméleti és gyakorlati fortélyait. Emellett természetesen a bemutatóbőröndök is rendelkezésre állnak a helyszínen, amelyek bérelhetők vagy akár meg is vásárolhatók, annak érdekében, hogy később támogassák az új ügyfelek iNELS rendszer iránti elköteleződését.

Promó applikáció:
Android:

iOS:

Ha Dubajban jár, látogassa meg egyedi, a legkorszerűbb technológiával felszerelt bemutatótermünket! A látogatást megelőzően kérjük, egyeztessen időpontot a az alábbi linken található elérhetőségek egyikén: (időpont-egyeztetés).

A bemutatóterem címe: Fortune Executive Tower, Office nr. 508, JLT, Dubai, UAE.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia