A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

iNELS, szállodákhoz is

Cégünk iNELS épületautomatizálási rendszere hotelkmplexumok részére is hosszútávú, intelligens megoldásokat biztosít világszerte. Olyan ismert nevek tartoznak legfőbb megrendelőink közé, mint például a Marriot, a Mövenpick, a Kempinski és még sokan mások... További megvalósult hotel-projekteket ide kattintva láthat még.

A kifejezetten hoteleknek, szállodáknak kínált termékeink közül, a talán legnagyobb érdeklődést kiváltó eszközök az üveg érintőgombos vezérlőpanelek. A vásárlók ezeket nem csak, hogy a nekik legjobban tetsző/ az enteriőrhöz legjobban passzoló színben választhatják, de akár egyedi elképzeléseik alapján is rendelhetik, hogy maximálisan megfeleljenek a funkcióikkal szemben támasztott követelményeknek. A telepítés módjától a gravírozott ikonokig mindent kiválaszthatnak, így valóban egy kényelmes és praktikus vezérlőhöz jutnak. A vendégek pedig egyenesen imádni fogják, hiszen a használatát pofon egyszerűen elsajátíthatják.

A vezérlők különböző típusokban is elérhetők:

  • EHT3 intelligens vezérlőegység – A vendégek nem csak a fűtést, a világítást, a sötétítőket és az audio-video eszközöket szabályozhatják/vezérelhetik az eszköz segítségével, de például külön gombbal a személyzet tudtára hozhatják, hogy senki ne zavarja őket, vagy éppen azt, hogy takarításra volna szükségük.
  • GBP3 ágy melletti kezelőpanel – lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy egy helyről, jelen esetben akár az ágy elhagyása nélkül, vezéreljék a szoba világítását, a televíziót vagy egyéb elektromos berendezéseket, emellett egy extra csatlakozó aljzattal és két USB csatlakozó aljzattal is rendelkezik. Számos színben kapható, a fehéret és a feketét is beleértve.
  • GRT3-50 / B szoba termosztát – központi hőmérséklet szabályozásra kínál lehetőséget, elegáns fekete vagy fehér kivitelben. Modern OLED kijelzőjének köszönhetően érintéssel, de akár okostelefonról, táblagépről, vagy televízióról is vezérelhető.

További termékeink megtekintéséhez kattintson ide. Szívesen segítünk bármilyen kérdésben!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia