A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Ilyen volt a 2018-as Integrated Systems Europe (ISE) kiállítás

Az ISE kiállítást idén Amszterdamban rendezték, február 6-9. között, ahol az ELKO EP immáron hetedik alkalommal jelent meg legújabb innovatív megoldásaival. Bemutattuk többek között a vezetékes- és a vezeték nélküli épületautomatizálási rendszerünket, illetve a dinamikusan fejlődő „Dolgok Internete” területéhez tartozó termékeinket.

A rangos rendezvényen az audio-video, automatizálási és integrációs megoldások legnevesebb képviselői is részt vettek. A standunkra látogatók az intelligens épületekkel és az okos-városokkal kapcsolatos, valamint az iNELS Air termékkörünk, innovatív megoldásaira voltak a legjobban kíváncsiak.  A legnagyobb érdeklődést az iNELS Air esetében az intelligens közvilágítás váltotta ki. A világ minden tájáról érkező, több száz szakértő csodálta például az AirSOU-100 fényérzékelő szondát, amely képes rugalmasan reagálni a külső környezeti fényerősségre. De megismerhették még ezen kívül az AirSLC-100 kétirányú kommunikációs modulunkat, az időjárás érzékelő állomásunkat, az AirQS-100S levegő minőség érzékelőnket és készültünk napelemmel és Wi-Fi hotspottal is. A csatlakoztatott eszközök azonban az ügyfelek egyedi igényei alapján változhatnak; forgalomfigyelő kamerák, bankkártya-olvasó terminál, információs panel, SOS gomb és még sok más berendezés integrálható a rendszerbe.

Nagyon népszerű lett még az elegáns iNELS Touch Panel, amellyel központilag vezérelhetjük az épületben található elektromos fogyasztókat- és funkciókat. A 10 inches érintőképernyős panelben egy kétmagos ARM Cortex-A7 processzor fut 1 GB DDR3 memóriával. Végül, de nem utolsó sorban, a nagy teljesítményű iNELS JACE control system-ben is sok potenciált láttak, amely teljes mértékben kompatibilis a BMS platformmal és kiváló megoldást kínál irodai, szállodai- és vendéglátóipari létesítmények, gyártó- és raktárcsarnokok számára.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki a kiállítás folyamán meglátogatott minket a standunknál, és bízunk benne, hogy hamarosan újratalálkozunk!

Az Integrated Systems Europe technológiai kiállítást- és vásárt, amely a kategória egyik legfontosabb európai eseménye, 2004 óta évente megrendezik Hollandiában. Tavaly például több mint 73 000 látogató vett részt, a világ minden tájáról. A kiállítók általában 14 teremben várják az érdeklődőket, hogy bemutassák az újdonságaikat jellemzően az audiovizuális technológia és az intelligens vezérlési megoldások területén.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia