A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Teljes ellenőrzés egyetlen érintéssel, elegánsan!

Fejlesztési részlegünk nemrég egy új érintőképernyős vezérlőt - iNELS Touch Panel - alkotott, amellyel irányíthatja otthoni - vagy akár az irodájában található - iNELS-rendszerét. A praktikusság jegyében tervezett modell megkönnyíti az intelligens villanyszerelési rendszere vezérlését, ugyanakkor átfogó képet nyújt az épület energiafogyasztásáról is.

A különböző eszközökről (tablet, hordozható vezérlő, okostelefon) történő vezérlés előnyeit ötvöztük ebben a különleges, 10 hüvelykes egységben, amely valamennyi intelligens funkció vezérlését leegyszerűsíti. Egyetlen érintéssel hozhatja létre az ideális környezetet, bármilyen tevékenységről legyen is szó, a legoptimálisabb energiafelhasználás mellett.

A panelben egy ARM Cortex-A7 kétmagos processzor fut; 1 GB-os DDR3 memóriával és egy 10"-es TFT LCD kijelzővel láttuk el. Az egységgel kezelheti a világítást, a fűtést, a légkondicionálást, melyeket előre beállított feltételeknek, vagy az aktuális igényeknek, sőt, a külső környezeti paramétereknek megfelelően is vezérelhet. Elegáns megjelenésének köszönhetően tökéletes dísszé válik bármilyen belső térben.

Intuitív menürendszere megkönnyíti a mindennapi használatot.

Az iNELS-rendszer egyik legnagyobb előnye az egyedi igények alapján konfigurálható, mégis könnyű kezelhetőség, amely az új Touch Panel intuitív menürendszerében is megjelenik. A rendszer rugalmasságát talán az egységen is futó iNELS Home Control applikáció Androidra fejlesztett változata, vagy az iNELS "Future Office" - vagyis a "Jövő irodájához" fejlesztett foglalási alkalmazások mutatják meg a legjobban. Segítségükkel számos funkciót egyszerűen vezérelhetünk; például időzített Be/Ki kapcsolásokat, "jeleneteket" (különböző alkalmakhoz), stb... Apropó praktikum: a beépített hangszórók és mikrofon révén a panel még intercomként, a kaputelefon beltéri egységeként is használható. 

Az iNELS Touch Panel az otthonok, belső terek teljes körű vezérlésének jövőjét testesíti meg. Az épületben található különféle technológiák és elektromos berendezések kezelését egy olyan platformon integrálja, amely jelentősen leegyszerűsíti , nem csak a kezelésüket, de a karbantartásukat is. Ezzel pedig időt és nem utolsó sorban jelentős többlet költséget takarít meg felhasználóinak. A iNELS Touch Panel hamarosan hazánkban is készletre kerül...

Technikai paraméterek: 

  • 10,1" TFT LCD kijelző, 1280 x 800 felbontással.
  • Kétmagos A20 ARM Cortex-A7 CPU.
  • 1 GB DDR3 SDRAM memória.
  • LAN 10/100.
  • PoE IEEE 802.3af (aktív PoE).
  • Beépített mikrofon, hangszóró.
  • Méretek: 325 x 174 x 35 mm.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia