A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

RFDEL-71M - az univerzális, vezeték nélküli fényerőszabályzó

Az iNELS RF Control vezeték nélküli épületfelügyeleti rendszer fényerőszabályzói - sokoldalúságuknak és praktikus funkcióiknak hála - méltán tartoznak a piac legnépszerűbb termékei közé.
Ebben a termékcsaládban találjuk az RFDEL-71M univerzális, vezeték nélküli fényerőszabályzót is, amellyel szemben magas követelményeket állítottunk, hogy egy olyan, minőségi dimmert hozzunk létre, ami „bírja a gyűrődést”.

Az eszköz bármilyen fényforrás szabályzására alkalmas, úgy, mint az „R” (klasszikus fényforrás), az „L” (halogén fényforrások tekercselt transzformátorral), „C” (halogén fényforrások elektronikus transzformátorral), „ESL” (szabályozható energiatakarékos fénycsövek) és „LED” (szabályozható LED fényforrások – 230 V ac) típusok. Az ESL és LED fényforrások esetén például értékelni fogja a minimum fényerő beállításának lehetőségét, amelyet az előlapon található potenciométer segítségével tehet meg, ezzel kiküszöbölve a fényforrás nem kívánt vibrálását alacsonyabb szinteknél. A dimmer terhelhetősége 600 W, tehát a csatlakoztatott fényforrások nem haladhatják meg a 600 W terhelést.

Az univerzális fényerőszabályzót akár 32 csatornáról is működtetheti (1 csatorna 1 gomb a vezérlőn). Az egység vezérelhető iNELS RF Control Detektorokkal, Vezérlőkkel és Rendszeregységekkel, 0 (1) – 10 V analóg jellel, potenciométerrel és nyomógombbal is. 6 világítási funkció közül választhatunk, köztük a fokozatmentes fényerő növelés/csökkentés, akár 2 mp – 30 p között állítható időbeállítással is.

További információkat talál a vezeték nélküli iNELS RF Control dimmerjeinkről honlapunkon, vagy az iNELS RF Control technikai katalógusunkban.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia