A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Újabb iNELS-bemutatótermet nyitottunk Prágában

Engedje meg, hogy közelebbről is bemutassuk Önnek, jöjjön, kerüljön beljebb!

Az új iNELS bemutatóterem ünnepélyes megnyitójára tavaly év végén került sor a prágai NEW LIVING CENTER lakás és dizájn központban. A modern helyiség tökéletesen szemléleti a villanyszerelés, valamint a háztartások „üzemeltetésének” legújabb trendjét – az úgy nevezett okosotthon-rendszerek működését. 

Az iNELS egy közös rendszerbe kapcsolja össze otthonunk egyes gépészeti- és elektronikai alrendszereit, berendezéseit, melyeket így egy központi felületről vezérelhetünk. Egyúttal a csatlakoztatott elemek működését is optimalizálja (pl. az energiafelhasználás szempontjából), illetve a felhasználók igényeinek megfelelően vezérli azokat.

A bemutatóterem lehetőséget kínál rá, hogy még a megvásárlása előtt, a gyakorlatban is megismerje az iNELS rendszert – közvetlenül a helyszínen próbálhatja ki a biztonsági kamerák, a házi/kaputelefonok, a világítás, az árnyékolók vagy pl. a fűtés vezérlését. A belső térben többek között a legmodernebb kialakítású üvegből készült fali vezérlőket szereltük fel, amellyel pl. a megvilágítások fényerejét vagy pl. a helyiség hőmérsékletét is szabályozhatja, de ezek mellett a klasszikus műanyagból készült kapcsolók és a természetes anyagokból (fa, fém, gránit) készült változatok is megtalálhatók. Az üveg fali vezérlők mellett például okostelefonról, táblagépről vagy akár a 10”-os iTP érintőképernyős vezérlőről is elérhető az iNELS-rendszer valamennyi funkciója, hála az iNELS Home Control (iHC) applikációknak. Ez nem csak hihetetlenül kényelmes kezelést, de a távolról történő vezérlést is lehetővé teszi – pl. be/kikapcsolhatjuk a fűtést távolról vagy ellenőrizhetjük a kamerák képét, sőt, akár a látogatónkat is beengedhetjük, anélkül, hogy a helyszínen tartózkodnánk. Jól hangzik, nem igaz? Ha alkalomadtán Prágában jár, ugorjon be és győződjön meg róla saját szemével!

Helyszín: Csehország, 155 00 Prága 13, Šafránkova 1238/1 (térkép)

Nyitvatartás: 10:00 – 18:00

Amennyiben Magyarországon szeretné megismerni a rendszert, erre minden további nélkül lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban keresse bizalommal kolléganőnket az info@elkoep.hu e-mail címen.

A mihamarabbi viszontlátásra!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia