A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Ha javában tart a nyár és tombol a hőség

Az iNELS sokoldalúságának hála, használatával egy olyan épületautomatizálási rendszer kerül a birtokába, amely nem csak a világítás, a fűtés, a redőnyök, audio/video eszközök, stb., de például a beltéri klímaberendezés vagy az úszómedence működéséhez szükséges eszközök szabályozására, vezérlésére is képes. Mivel javában tart a nyár és tombol a hőség, sőt, a meteorológusok szerint ez lesz az idei nyár legforróbb hete, az alábbiakban ez utóbbiakhoz adunk néhány hasznos tippet.

Vezérelje távolról a klímaberendezését
Az utóbbi időben kifejezetten forró napokat hozott a nyár, de állítólag a java még csak most következik. Ilyenkor fogja csak igazán értékelni az iNELS smart home rendszer azon képességét, amely lehetővé teszi, hogy a különböző funkciókat, például a légkondicionálást távolról is vezérelje. Ez nagyon egyszerűen kivitelezhető, például az iNELS RF Control rendszerrel, egy eLAN-IR intelligens IR box-al és saját okostelefonjával. Így hazaérve nem trópusi éghajlatra emlékeztető szobák várják majd, hiszen még érkezése előtt kellemesen hűvös hőmérsékletet állíthat be otthona valamennyi helyiségében. Öröme hatványozott lehet, hiszen ez a megoldás nem csak a légkondi távoli irányítására korlátozza lehetőségeit, ugyanis IR vezérlésű audio/video eszközeit is – televízióját, DVD lejátszóját, házimozi rendszerét és több más készülékét – vezérelheti a telefonjára telepített ingyenes applikáció segítségével.

Úszómedencék távolról történő vezérlése
A verőfényes nyári napokon, ilyen szintű forróságban a legtöbbünkben egyetlen vágy „tartja a lelket”: minél hamarabb felfrissülni például egy medence kellemesen hűs vízébe ugorva.  Ha azon szerencsések közé tartozik, akiknek van otthon saját medencéjük, vagy pont most készül egyet vásárolni, akkor ezen a téren is ki tudja használni a vezeték nélküli (és távoli) vezérlés előnyeit. Távollétében kapcsolhatja például a medence stílusos megvilágításáért felelős fényforrásokat, vagy például a szűrő/keringtető berendezést, így mire hazaér, tényleg csak annyi a dolga, hogy csobbanjon egy jót saját „strandja" medencéjében. Erre a célra tökéletes segítőtársa lesz az RFSA-61M vezeték nélküli kapcsolóegység és az RF Key 4 gombos hordozható vezérlő kombinációja. Nyílt terepen mind a két eszköz hatótávolsága 200 m, így biztos, hogy tökéletesen lefedi kertjét. 

Persze ez csak ízelítő az iNELS RF Control rendszer előnyeiből, hiszen ez a vezeték nélküli épületfelügyeleti megoldás ennél még sokkal többet is tud. Hogy pontosan mik ezek, arról bővebb információt itt és itt is talál.

Kellemesen hűs nyári napokat és jó lubickolást kívánunk!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia