A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

„Szezám tárulj!" – nyisd a kaput, tárd szét a sötétítőket és húzd fel a redőnyöket...

Gondolta volna, hogy a garázsajtót, a kertkaput, a bejárati ajtót, a függönyöket, a sötétítőket és redőnyöket is épp úgy vezérelheti, mint az „Ezeregyéjszaka meséiben”? Az aprócska „doboz” kivitelben (Box kivitel – szerelvénydobozba / álmennyezetre / motoros hajtás burkolata alá telepíthető) készülő RFJA-32B vezeték nélküli redőnyvezérlő egységnek hála, egy új, extra kényelmet biztosító eszközre tehet szert, amely egy sor kellemetlenségtől kíméli meg egy esetleges otthoni- vagy irodai felújítás, korszerűsítés során. Hamarosan rendelhető a készletünkről!


Vállalatunk, az ELKO EP által fejlesztett és gyártott RFJA-32B innovatív vezeték nélküli kapcsolóegység lehetővé teszi, hogy a jelenlegi motorosan hajtott eszközöket, funkciókat (kapuk, ajtók, napellenzők, függönyök, redőnyök...) a hagyományos (már meglévő) nyomógombok mellett akár távolról is vezérelhesse, kedvenc foteljének kényelméből vagy pl. munkából hazajövet, az autóból ki sem szállva. 

Ráadásul a felhasználóknak így már nem egyetlen távirányítótól függenek: valamennyi családtagjának vagy akár alkalmazottjának rendelkezésére bocsájthat egy-egy darab hordozható vezérlőt. Az egység arra is lehetőséget kínál, hogy egyszerű módon csatlakoztassa az eszközhöz a hagyományos (meglévő) nyomógombokat, melyek eddig a folyosón vagy a munkahelyi recepción voltak megtalálhatók. Így ezekkel továbbra is vezérelheti pl. a kertkaput vagy a garázsajtót.  

Az RFJA-32B egység rendkívül egyszerűen integrálható a meglévő villamossági hálózatba- és összeköthető a meglévő kapcsolókkal/nyomógombokkal is, így az eredeti vezérlők is megmaradnak. Ennek köszönhetően még a nagyinak sem kell aggódnia, könnyűszerrel irányíthatja a napellenzőket vagy a redőnyöket. Emellett az eszközöket immár távolról is vezérelheti az RF Key 4 gombos hordozható vezérlővel vagy az RF Pilot vezeték nélküli távirányítóval. 

Az iNELS rendszer sokoldalúságának hála, ezen túlmenően akár okostelefonról, táblagépről, Smart TV-ről, de akár a Samsung S3 okosórájával is vezérelheti az egységeket. Ehhez mindössze egy további egység, az eLAN-RF-003 intelligens RF box rendszerbe vonására van szükség.

Az RFJA-32B vezeték nélküli redőnyvezérlő egység így új okosotthona egyszerű, de annál nagyszerűbb része lesz, melyhez ráadásul igen kedvező áron juthat majd hozzá.

Az eszköz hamarosan kapható lesz a készletünkről!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia