A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

„Smart“ élet – Egy kis inspiráció lakásokba és házakba

Okos otthon kialakítását tervezi? Jól megvalósított példákat keres a valós életből? Kíváncsi, hogy milyen lehetőségek érhetőek el saját lakása vagy háza esetében?  Hogy valóban teljes ellenőrzés alatt tarthassa otthonát, hogy lefaragja, optimalizálja az épület fenntartási költségeit és élvezze azt a kényelmet, amelyet egy intelligens otthon-rendszer nyújt? Akkor a lehető legjobb helyen jár! Két, már telepített és használatban lévő rendszerrel készültünk, amelyek biztosan inspirálják majd!

„Okosabb“ élet egy föld alatti házban
Az egész épületben olyan technológiai megoldásokat alkalmaztak, amelyek hozzájárulnak a környezetbarát működéshez, amellett, hogy minimalizálják az épület energiafelhasználását. Az épület fűtése elsősorban hővisszanyeréssel, a melegvizes padlófűtéshez csatlakoztatott hőszivattyú használatával történik. A használati melegvíz készítést (HMV) a hőszivattyúhoz csatlakoztatott tárolótartály segítségével oldottuk meg, a napelemes előfűtést is lehetővé téve.


  

Prágai lakás a Jakubská utcában:
A lakás egyik különlegessége az átlátszó, üvegfalakkal elkerített fürdőszoba, amely a lakótér közepén található. Akiknek fontos a privát szféra, azok egyetlen  gombnyomással meg is kapják azt. Ilyenkor az addig átlátszó üvegfal egy pillanat alatt mattá válik, a függönyök szépen leereszkednek a falakon és kellemes meleg fénybe borul a helyiség. Távozáskor a rendszer mindent visszaállít az eredeti állapotba és a szellőztető berendezés bekapcsolásával kiszellőztet a lakásban. A lakásban található összes eszköz a stílusos üveg fali vezérlőkkel, valamint táblagépről is irányítható.


  

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia