A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Múltunkat és jövőnket a MINŐSÉG köti össze

2018. november 8-án, csütörtökön, a Cseh Köztársaság ellenőrzési, tanúsítási, minőségbiztosítási, tesztelési és oktatási területeken tevékenykedő vezető vállalata, a TÜV SÜD Czech, hivatalosan is bemutatta azokat a cégeket, akik régóta törekszenek szolgáltatásaik, folyamataik vagy termékeik továbbfejlesztésére, illetve javítására. Ezeknek a cégeknek az esemény keretein belül át is adta a „Kiválósági Tanúsítványokat”. Az elismeréseket a „Minőség hónapja” kampányt követően ítélték oda a díjazottaknak, akik közt társaságunk, az ELKO EP is elfoglalhatta jól megérdemelt helyét.


Az idei immáron a tizenkettedik év, hogy a TÜV SÜD Czech „Kiválósági Tanúsítványával” tünteti ki a legkülönbözőbb ipari- és szolgáltatói szektorokban tevékenykedő-és arra érdemes vállalatokat. Az elismerés előzetes feltétele a szolgáltatások, folyamatok és termékek minőségének többszörös vizsgálata. Emellett a díjra jelölt vállalatnak rendelkeznie kell jó néhány szabvánnyal, amely alátámasztja azt, hogy kiemelt figyelmet fordít termékei, szolgáltatásai, valamint a különböző folyamatok pl. az ügyfelekkel, alkalmazottakkal és a vállalat környezetével való bánásmód folyamatos tökéletesítésére, fejlesztésére is.

2018-ban összesen 15 cég részesült a „Kiválósági Tanúsítvány” elismerésben. Az ELKO EP s.r.o.-n kívül több holdingot is kitüntettek, például Avex Steel Products s.r.o., Bilfinger Euromont a.s., CEREA, ELIS PLZEŇ a. s., Frauenthal Automotive Hustopeče s.r.o., G - Team a.s., HAMÉ, HANYŠ - jeřábnické práce, s.r.o., LESIKAR a.s., M D Let s.r.o., Plojhar s.r.o., SCHOTT CR, s.r.o., TON a.s. či ZK - TERMOCHEM s.r.o.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia