A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Multifunkciós időrelé – „minőség kedvező áron”

A késleltetett Be/Kikapcsolás az időrelék leggyakrabban használt funkciói közé tartoznak. Az ELKO EP multifunkciós időreléje többek között ezeket is tudja, de a felhasználás sokoldalúsága mellett az ára is igazán meglepő lehet…

A CRM-61 multifunkciós időrelét többek közt olyan elektronikai alkalmazásokhoz fejlesztettük és gyártjuk, mint fűtés, motorok, szivattyúk vagy ventilátorok vezérlése. A fentebb említett meghúzás- és elengedés késleltetés funkciók mellett a CRM-61 impulzusrelé funkcióval is rendelkezik: a csatlakoztatott nyomógomb megnyomására a relé meghúz, bekapcsol a világítás. A nyomógomb újbóli megnyomására a relé elenged, a világítás lekapcsol. Azonban, ha elfelejtjük újból megnyomni a nyomógombot, az időrelé a beállított időzítés letelte után automatikusan kikapcsolja a világítást. Ez a funkció különösen ritkábban, rövidebb időre látogatott helyiségekben használható kiválóan, mint pl. kamra, fürdő, mosdó, pince, csarnokok, stb…  A CRM-61 használatával energiát és költséget is spórolhatunk, hiszen az adott alkalmazás csak akkor „megy”, ha arra szükség van. Például az adott fényforrás csak akkor világít, amikor arra szükség van - ha elfelejtené kikapacsolni, akkor az időrelé „közbelép” és megteszi Ön helyett.

További különleges funkciója a késleltetett visszakapcsolás funkció - a nyomógomb megnyomására a vezérelt eszköz (pl. motor) csak a késleltetés után kapcsol be. Újabb gombnyomásra a folyamat megismétlődik - a motor vagy más elektromos eszköz kikapcsol, majd a késleltetés után ismét bekapcsol. Ez a funkció motorok, ventilátorok, ipari technológiák kapcsolására használható. 

A CRM-61 további előnye, hogy váltóérintkezős kimeneti relé kontaktussal rendelkezik, így vezetékezéstől függően kapcsolhat be vagy ki vezérelt eszközöket, ami növeli az időrelé alkalmazási lehetőségeit.

A CRM-61 multifunkciós időrelé legfontosabb tulajdonságai: 

  • Átlagosan kb. 12%-kal kedvezőbb áron juthat hozzá, mint a piacon megtalálható többi hasonló időreléhez.
  • Az érintkező lehetővé teszi az AC3 motor terhelést 2A -ig.
  • Az AC5b elektronikus előtétes izzók 300W-ig kapcsolhatók.
  • Kontaktorok 3A-ig.
  • Elektromos élettartama akár 100 000 kapcsolás.
  • Innovatív tápegység megoldás (varisztor), amely megnöveli a tápfeszültség tűrést 10-15%-kal.
  • Sokoldalúan felhasználható, megbízható, minőségi relé.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia