A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

„Mindig többet!“ – a csomagolásban is

Az ELKO EP vállalatnál – „Mindig többet!“ mottónkhoz híven - igyekszünk folyamatosan előrelépni, illetve fejleszteni termékeinket és szolgáltatásainkat. Most azokra a csomagolásokra, dobozokra került a sor, amelyekben vásárlóink a termékeinket kapják. 

De mégis miért van erre szükség, miért fejlesztjük még a termékek dobozait is? A legjobb választ talán a fejlesztési részlegen dolgozó Mrs. Hašová adja: „Termékeink minőségéhez igazítva egy teljesen újfajta, sokkal jobb csomagolást vezettünk be. Az újonnan készülő dobozok vastagabb anyagból készülnek és erősebbek, ezzel igyekszünk kiküszöbölni az eszközök mechanikai sérüléseit. Végül, de nem utolsó sorban, az új, letisztult, ugyanakkor elegáns csomagolás megjelenésében is teljesen egységes képet alkot majd.“

Az egyre ellenállóbb csomagolásokkal képesek vagyunk az egy dobozban található termékek számán is változtatni. Szemléltetésként: eddig a „nagy dobozokba“ (60-as) 6 kartondobozt pakoltunk, mindegyikben 12 termékkel, azaz így összesen 72 termék fért el bennük. Most ugyanabba a „nagy dobozba“ 4 doboz kerül, 10 termékkel, tehát összesen 40 termék fér el benne. Hasonlóképpen más dobozok esetében is csökkent a darabszám. Így minden egyes termék sokkal nagyobb biztonságban kerül a megrendelőhöz, mint eddig.
  
A minőség és az esztétikum kedvelői mellett a környezettudatosabb vásárlóknak is tetszeni fog ez az újítás. A dobozok ugyanis újrahasznosítható anyagokból készülnek, bármilyen ragasztó használata nélkül, így a lehető legnagyobb mértékben környezetbarát csomagolóanyagról beszélhetünk.
Bízunk benne, hogy a kiszerelések ilyetén fejlesztését mindenki hasznosnak találja majd és ezzel is sikerül javítanunk a szolgáltatásaink minőségén. 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia