A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Mert a technika is lehet szórakoztató… Export partnerek találkozója 2018

Az ELKO EP vállalat nem csak a Holešovi Regatta büszke támogatója volt június utolsó végén. A 2018-as Export Partnerek Találkozóját is a hétvégén tartotta, melyen a világ különböző pontjain tevékenykedő ELKO EP leányvállalatok képviselői - így mi is - és partnereik vettek részt.

Az anyavállalat egy sor technológiai áttörést és a legújabb fejlesztéseit is bemutatta nekünk. Ezek között nem csak az iNELS Air (IoT hálózatokhoz) és az okos közterület-világításhoz kapcsolódó termékek szerepeltek, hanem például egy komplex, kórházak részére fejlesztett megoldás is. Ezeket nem csak a nagyközönség, de különféle intézmények – iskolák, kórházak, irodák, stb. – is értékelik majd, hiszen ezek a megoldások megkönnyítik a mindennapjaikat. Azért a rengeteg dolgunk mellett egy kis szórakozásra is tudtunk időt szánni. Persze nem csak az előző cikkünkben bemutatott Holešovi Regattára gondolunk. A meghívottaknak arra is lehetősége volt, hogy kicsit felfedezzék a környék - Holešov és Kroměříž - rejtett szépségeit. Az utóbbi egyébként még – teljesen jogosan – az UNESCO Világörökségi listájára is felkerült. Mivel elegendő idő állt rendelkezésükre, a partnereknek volt lehetőségük kicsit „feltölteni az akkumulátoraikat”, így délutánra kifejezetten jó hangulatba kerültek. Ez érezhető volt a tapsviharon is, amellyel az ELKO Band-et köszöntötték, amely hagyományosan már minden évben fellép a Holesovi Regattán. A zenekarban egyébként maga Jiří Konečný, az ELKO EP tulajdonosa és néhány – zeneileg is tehetséges – dolgozó húzza a talp alá valót. Így az egész partnertalálkozó és a Regatta is kellemes hangulatban telt el, amelyet csak erősített az, hogy az időjárás is viszonylag kegyes volt hozzánk.

Végül pedig el kell mondjuk, hogy már most várakozással tekintünk a jövőbe, a technológia, a szórakozás és az ismerkedés területén is, hiszen mindig új, izgalmasabbnál izgalmasabb arcok tűnnek fel az ELKO EP háza táján. És persze alig várjuk a következő, a vállalatot nemzetközi szinten is kicsit összekovácsoló, rendezvényt.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia