A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Megjelentünk az elismert ICS 2017 nemzetközi kiállításon is

Augusztus elején rendezték meg Iránban a legújabb, városokat érintő intelligens technológiák nemzetközi kiállítását és vásárát (ICS 2017), melyen vállalatunk is képviseltette magát. Az eseményt augusztus 4-6. között bonyolították Isfahanban, Irán harmadik legnagyobb városában. 

A kiállítás három napja során a téma főként a "Smart City"-k (intelligens városok), ezen belül is a legújabb tömegközlekedési technológiák, a pénzügyek- és adminisztráció, a környezetvédelem, az információ szolgáltatás- és kommunikáció általános kérdései voltak. Több száz cég mutatta be termékeit és szolgáltatásait és olyan érdekes emberek előadását hallgathattuk meg, mint az iráni kutatás- fejlesztésért és innovációért felelős miniszter, Dr. Farhadi, vagy éppen Isfahan polgármestere, Dr. Jamalinejad. 

Cégünk, az ELKO EP is kiállított - okos szettjeinkkel, illetve Smart City, hatékony energiagazdálkodási és GRMS (szállodai) megoldásainkat bemutató információs panelekkel igyekeztünk elkápráztatni a közönséget. Ezen kívül élőben is bemutattuk a vezeték nélküli iNELS RF Control épületfelügyeleti rendszer eszközeinek működését. A legnagyobb érdeklődés kétség kívül a LARA internetrádió - és médialejátszó egység és a Logus90 dizájn kapcsolók- és dugaljak  telepítési példáit övezte.

A kiállítás hivatalos oldalán még több részletet tudhat meg erről a nívós szakmai eseményről. 

 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia