A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Még a kisebb piacok is nagy lehetőségeket rejthetnek az intelligens otthonok területén

A bizonyíték a szlovén piacon látható, amely nem számít kifejezetten úttörő területnek az intelligens villanyszerelési rendszerek tekintetében. Ennek ellenére bizonyította, hogy jelentős potenciált tartogat az iNELS RF Control vezeték nélküli vezérlőrendszer számára. Szlovénia legnagyobb elektronikai nagykereskedőjével, az Elektronabava céggel való együttműködésünk még 2016 végén kezdődött és ígéretesen indult, hiszen az idei év első néhány hónapja alatt bonyolított forgalom értéke meghaladta az 1 millió koronát.

Örömmel láttuk az iNELS RF Control rendszert övező óriási érdeklődést, amelyet a Home Fair nevű vásár alatt tapasztaltunk még március elején Ljubljanában. Az iNELS RF Control vezeték nélküli rendszer rengeteg támogatót szerzett magának, mert kifinomult, mégis roppant egyszerűen vezérelhető, valamint, azért, mert a vásárlók kiváló ár-érték arányon juthatnak hozzá. Mivel komolyabb szerkezeti átalakítás – pl. a falak vésése – nélkül, és egyszerű projekt-dokumentációval telepíthető, gyakorlatilag bárki otthonában elérhetővé válik egy darabka Smart Home technológia. Emellett azok, akiket komolyabban érdekel ez a fajta megoldás, nagyra értékelik a bővíthetőséget; első lépésként elegendő csupán egy-két eszközt megvásárolniuk, majd később igényeik/élethelyzetük megváltozásával fokozatosan újabb és újabb termékekkel, így újabb és újabb funkciókkal bővíthetik a rendszerüket. 

Izgatottan várjuk az ezen a területen ránk váró további kihívásokat és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy leendő ügyfeleink felelősségteljes és következetes partnerként tekinthessenek ránk.

 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia