A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket használunk.
Elfogadom

Kapcsolóóra széleskörű felhasználási lehetőségekkel

A kapcsolóórát különböző berendezések valós idejű feladatvezérlésére tervezték, így szinte bárhol alkalmazható. 
A kapcsolások napi, heti, havi és éves ütemben is programozhatók, emellett "nyaralási program" is választható. 

Egy kapcsolóóra felhasználható például világítások rendszeres kapcsolására (óriásplakátok, reklámtáblák, kirakatok, csarnokok), illetve iskolai csengők, vagy akár templomi harangok vezérlésére is. Jól használhatók az épületben és a kertben található lámpákhoz, a pázsit öntözéséhez, de akár a szellőztetés időzítésére is. Összességében: minden olyan helyzetben alkalmazható, ahol valamilyen idő alapú kapcsolásra van szükség.

A hagyományos kapcsolóórákon túlmutató további funkciók: véletlenszerű, más néven "dobókocka" kapcsolás, (ami pl. egy nyaralás alkalmával lehet hasznos, hiszen jelenlétet szimulálhatunk vele) ciklikus impulzus és impulzus kimenet üzemmódok. Az érintkező anyaga AgSnO2, amely lehetővé teszi nem csak a klasszikus rezisztív terhelések (AC1) kapcsolását, hanem motorokét is (AC3) 3 A-ig, kontaktor használata nélküli is.

Tippek a kapcsolóórák további felhasználásához: 

  • A DIM-2-1h eszközzel kombinálva, napkelte/napnyugta szimuláció hozható létre a valós idő alapján. (főként termelőknél jól használható funkció).
  • A földrajzi (GPS) koordináták megadásával a kapcsolóóra (SHT-4) tökéletesen helyettesít egy alkonykapcsolót, ráadásul működéséhez fényérzékelő beszerelésére sincs szükség.
  • Az RFSA-61B és RFSA-61M vezeték nélküli kapcsoló egységekkel kombinálva, azok csak a beállított időszakban reagálnak a vezérlők parancsaira (pl. sorompók, kapuk...stb.).

Írjon nekünk

Az ezen az űrlapon keresztül küldött személyes adatait csak a kérésének feldolgozásához használjuk fel. A GDPR adatvédelmi feltételek itt: Adatvédelmi irányelvek