A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Innováció – Új típusú relék

Társaságunk tevékenységének egyik alappillére a kutatás és fejlesztés, melynek során igyekszünk ügyfeleink számára - mottónkhoz híven - "Mindig többet!" nyújtani. A moduláris elektronikai eszközeink használata során felmerülő új ügyféligények beépítése és az eszközök funkcióinak bővítése kiváló példa erre, amelyen külön részleggel, folyamatosan dolgozunk. Ennek eredményeként most is beszámolhatunk két új, továbbfejlesztett reléről.


HRH-8 Folyadékszint kapcsoló

A HRH-8 folyadékszint kapcsoló a HRH-1 továbbfejlesztett változata, amely ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint elődje, így lehetővé téve a közvetlen helyettesítést. Ráadásul a 10 Hz-es mérőjel frekvencia miatt a hálózati frekvenciával szembeni érzéketlensége is nagyobb lett, amellett, hogy az érzékenység és a relé kapcsolási késleltetés is szondánként, külön-külön állítható be. A relé előlapján található 3 DIP kapcsolóval 8 lehetséges funkció választható ki (a harmadik DIP kapcsolóval a relé késleltetés mértékét állíthatjuk be – szivattyú működés stabilizálódása). A HRH-8 előlapján az elődjéhez képest még egy extra LED is helyett kapott, amely sárga színnel jelzi az érzékelési hibát (pl. szonda meghibásodás/helytelen bekötés). Értelemszerűen a HRH-1 gyártása megszűnik. 

COS-2 Teljesítménytényező figyelő relé

A COS-2 teljesítménytényező figyelő relé a COS-1 továbbfejlesztett változata, annak minden funkciójával, így közvetlenül kiváltja azt (,melynek gyártását értelemszerűen leállítjuk.) Természetesen a COS-2 is kapott új funkciót, pl. ha a figyelt áram nagyon alacsony vagy kimarad a feszültség, akkor a hibát két piros LED egyidejű villogásával jelzi és mindkét relé elenged. A korábbi változatnál fel nem használt előlapi 1. DIP kapcsolót immáron a „RESET” funkció kiválasztására használhatjuk. A RESET gombbal pedig (nyugtázó gomb, nem a DIP kapcsoló!) lehetőségünk van pl. a hibaállapot feloldására vagy a készülék újra indítására (eredeti állapot visszaállítása). A készülék beállításakor a piros LED diódák villognak. 

A COS-2 teljesítménytényező figyelő relé már kapható a kínálatunkban, a HRH-8 folyadékszint kapcsoló készletre kerüléséről pedig hamarosan hírt adunk...

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia