A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

InfoComm Brasil – bemutatkozik az iNELS intelligens villanyszerelési rendszer

A dél-amerikai kontinens tech-nagyvárosa – a brazíliai São Paulo – ad otthont április elején az InfoComm Vásárnak, ahol a középpontban az audiovizuális- és kapcsolódó technológiák lesznek. Az eseményen a cseh ELKO EP vállalat által fejlesztett- és gyártott iNELS intelligens villanyszerelési rendszer is képviselteti magát. 

Az InfoComm elsősorban az audio-, video-, fény- és képalkotó-, valamint intelligens vezérlési technológiákra fókuszál, lakossági- és B2B területen egyaránt. Az iNELS márkát az ELKO EP brazíliai partnere, a Grupo Discabos képviseli majd, amely a smart technológiák, audio-, video- és automatizálási termékek egyik vezető szállítója a térségben. Brazília minden régióját, illetve a teljes kolumbiai piacot is lefedi. 

A kontinens leggazdagabb városa

A jelenleg 20 millió lakossal rendelkező São Paulo a 17. századig nem volt nagyobb egy átlagos falunál. De manapság, amikor végignézünk a végeláthatatlan „felhőkarcoló-erdőn”, egyértelművé válik, miért is nevezik Brazília New York-jának. São Paulo nem csak Brazília legnagyobb városa, hanem az egész déli féltekéjé is, illetve a világ 7. legnagyobb metropolisza is egyben. A Tiête-folyó menti település erős befolyással bír környezetére mind pénzügyi, mind kereskedelmi szempontból; kiinduló pontnak számít nem csak Brazília, hanem a dél-amerikai kontinens üzleti fejlesztései során is. 

Az InfoComm Brasil kiállítás 2019. április 2-4. között kerül megrendezésre São Paulo-i Transamerica Expo Központban. A Grupo Discabos a 413-as jelű standon várja a látogatókat. 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia