Megtekintés Cím Letöltés
iNELS - Intelligens villanyszerelési rendszer preview
iNELS - Intelligens villanyszerelési rendszer

Típus: Műszaki katalógus
Leírás: Az iNELS BUS System műszaki katalógusban megtalálja az ELKO EP vállalat által gyártott vezetékes épületautomatizálási rendszer eszközeinek részletes műszaki leírását, technikai paramétereit, valamint néhány, a felhasználásuk módjára tett javaslatot is... 

Download
Okos-Otthon és Épület tájékoztató preview
Okos-Otthon és Épület tájékoztató

Típus: Brossúra
Leírás: Útmutató az intelligens épületek világához. Merítsen ihletet és ismerje meg az épületautomatizálás által nyújtott nem mindennapi lehetőségeket!

Download
Vezetékes villanyszerelési rendszer preview
Vezetékes villanyszerelési rendszer

Típus: Műszaki katalógus
Leírás: Az iNELS Bus System épületautomatizálási rendszer kényelmet, áttekintést, biztonságot és szórakozást varázsol otthonába. A rendszer a házban - alapesetben önállóan, tehát kevésbé hatékonyan - működő rendszereket, eszközöket, berendezésket fogja össze egy közös vezérlési felületen, melyet nyomógombokkal, különböző fali vezérlőkkel, de okostelefonjáról/táblagépéről, akár távolról is irányíthat. Így jelentős mértékben optimalizálja az épület üzemeltetési költségeit, amellyel nem csak pénztárcáját, de a környezetet is kíméli. Emellett időt spórol Önnek és sokkal kényelmesebbé teszi mindennapjait. Néhány a rendszer által vezérelhető funkció pl. fűtésvezérlés, világítás kapcsolás, fényerőszabályzás, elektromos fogyasztók kapcsolása stb. 

Download