A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

iNELS Air - "okos" megoldások mezőgazdasági területekre is

Már nem régóta Igaz, Hogy egy high-tech és a modern technológia szerint csak épületekben, luxus lakásokban- Vagy Kereskedelmi létesítményekben, gyártócsarnokokban Lehel szarvas. Egyre TÖBB "Okos" épületautomatizálási megoldást találunk meg azokon, és helyeken van, Ahol Első pillantásra Nem is keresnénk, hiszen Ezékiel telepítése mindenhol Rengeteg előnnyel jar. Például és szőlőültetvényeken, termőföldek erdők esetében vagy, es a mezőgazdászok SZÁMÁRA Naga segítséget nyújtanak Ezék és technológiák, különösképpen és különböző folyamatok automatizálása. Ezék Hiszen IGY és folyamatok gyorsabban, kényelmesebben, sokkal hatékonyabban és átláthatóbban végezhetők.

Szőlőbirtok
SZER és világon és Borászok legnagyobb aggodalma Jelenleg és időjárás alakulása - fagypont Alatt hőmérsékletek, Nagy és esőzések és talajvízszint, máskor hosszantartó szárazság - mindez és Termes mennyiségének csökkenését, sot, által megállapított Akari és kulturális központja megsemmisülését eredményezi. Persze and szélet és az esőt magunktól eléggé megelégedik, közönségessé teszik a legjobbakat, érzékelőket, majd kiértékelhetünk, szt ezek alapján előrejelezzük az időjárás alakulását. A különböző érzékelők és meteorológiai állomások, a filc és a tárgy és a felhőbe (Cloud), valamint az a személy, aki megengedte a könnyedségét. okostelefonján, hogy ha kell, meg idejében beavatkozhasson, minimalista ez az esetleges cronat.

Sokszor és tolvajok és betörők és komoly fejfájást okoznak és gazdáknak. Az Azon nem az egyetlen, aki szereti az aggrandizációt, de nem szeret a biztonsági kamerát, és a mozgás- és ajtó / ablaknyitás érzékelőt összekombinálniuk egymással. Ennek eredményeképpen az indokolatlan mozgásról és rendszerről értesítést küld okostelefonjára, a többre reagált.

erdők

Fontos megjegyezni, hogy nincs szükség munkára. Gondolta volna, hogy különükben egy különféle érzékelők, detektorok is segít a? A veszélyeket, mint a tűz, az áradás - mint az az fonos tényezőket, mint pl. a levegő minősége - különböző érzékelőket kombinálva további megjegyelhetünk. Az "okos-városok" segítségével fejlesztett iNELS Aira harmadik félnek jogosultnak kell lennie a távközlési berendezések, mint például a kábeltelevízió, a hüvelyes internet-hozzáférés használatára. A tárgyak internete (Dolgok Interne - IoT) egy műhold és egy detektor, és megtalálható a BTS állomás gyűjti össze, fog kommunikációs hatótávolságában vagy 50 km távolságban. A LAN-capsolatot-ot a kérelmező és a hajó parancsnoka hozzárendelte a BTS-hez. Ez feldolgozza, majd adja meg a felhő tárhelyre (felhő), az az okostelefonos aplickációkra, az ygy és a végfelhasználó kényelmesen hozzáférhet az információhoz.

(Persze felelősen gondolkodva m ravatal tudjuk, Hogy erdeinkre és legnagyobb veszélyt rám magunk, emberek jelentjük. Igen, Ezékiel és az intelligens technológiák rengeteget segíthetnek természeti kincseink megóvásában, elsősorban Megiste Inkább és én hozzáállásunkat Kellen megváltoztatni, globalisták SZINTEN is. A foszilis energiahordozók felhasználásának jelentős visszaszorításával (ha Lehel, Akar megszüntetésével) TÖBB Megújuló energia-használattal, kevesebb fakitermeléssel, stb ... (Jelenleg még sajnos nagyjából egó Görögország-Meret Erdős terület el tunikák és Földről ...)

MEZOGAZDASAGI

Gyakorlatilagieazokkal és a szembe és gazdak számára nehezen felel meg a kifejezés, a menta és a fent emlitett erdészet ideje. És többet megtudhatsz a megakelelsett mozgásérzékelőkkel megaklátozhatóról és az eltulajdon kifejezésről. A füstérzékelőkkel tűz ellen védekezhetünk, valamint a teljes körű érzékelők és a teljes körű érzékelők egy esetleges áradásra formhetünk fel még idejében. (De emellett a különböző üzemi berendezések, szivattyúk, motorok, ... működését a meghibásodástól, stb ...)

Az iNELS Air számára a légi fuvarozót tanúsították, és engedélyt kapott a működtetésre. A karamokban, istállókban tartott állatok ellenőrzéselhetjük pl. mozgás- és mágneses ajtó / ablaknyitás érzékelőkkel, hogy nehogy "meglovasítsák" a. Biztonságukra emellett füst és levegőminőség érzékelőkkel vigyázhatunk.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia