A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

A legújabb ELKO EP kirendeltség Indiában nyitotta meg kapuit

Szeptemberben Ahmadábád, India egyik legnagyobb városa egy jelentős eseménynek adott otthont. Ugyanis az ELKO EP itt, Indiában, a világ második legnépesebb országában is létrehozta - immáron 11. - leányvállalatát.

A látványos megnyitóünnepségre a Marriot Hotelben került sor, több mint ötven kiemelt rendszerpartnerünk jelenlétében. "Egy képviselet ünnepélyes megnyitója csak az első kellemes kötelezettség az előre tervezett lépések hosszú sorában. Jelenleg Ahmadábádban, Újdelhiben és Bengaluruban építünk új bemutatótermeket és szeretnénk a jelenlegi húszmillió eurós forgalmunkat még további ötmillióval növelni a következő évben. A hónap folyamán pedig tíz rendszerpartneri tréninget is szervezünk" - magyarázta a jelenlegi terveket Boris Kamenický, az ELKO EP üzletfejlesztési menedzsere.

Az új leányvállalat három különálló tartományi képviseletből áll, amelyek így együtt egy kifinomult üzleti csomópontot alkotnak majd. Az Anshu Buch vezette központ Gudzsarát tartomány legnagyobb városában, Ahmadábádban kerül kialakításra, míg Észak-Indiában Harijána államban, India déli részén pedig Karnátaka tartományban építjük meg irodáinkat. "Alapos kiválasztási folyamat után döntöttünk az ELKO EP vállalattal való együttműködés mellett. Olyan céget és termékeket kerestünk, az automatizálás és intelligens megoldások fejlesztése céljából, amelyek illeszkednek az indiai környezethez és társadalomhoz. A követelményeknek legjobban az ELKO EP felelt meg." - magyarázta Anshu Buch, a kirendeltség Ügyvezető igazgatója.

Az Indiában történő képviselet-létesítés legfőbb indoka a hatalmas helyi üzleti potenciál volt. Az ELKO EP már eddig is képes volt évről-évre növelni a forgalmát. Így a fejlődés következő lépcsőfokaként, teljesen logikus lépés volt a képviselet létrehozása egy olyan országban, ahol több mint egymilliárd ember él; amelyben egymilliónál több lakossal rendelkező városból is több, mint 40 van; és nagyobb a sokféleség, mint bármely más országban a Földön. (Indiában 16 hivatalos nyelvet beszélnek, 1600 dialektussal, az ország 29 államra vagy tartományra oszlik és egymás mellett több nagy vallás követői élnek, pl. hindu, muzulmán, keresztény, stb..)

Az indiai leányvállalat nem csak az ELKO EP egyik legnépszerűbb - a forgalom közel 50%-át kitevő - relé termékkörével foglalkozik majd. Az iNELS intelligens villanyszerelési rendszer értékesítése is a feladatuk lesz. Ezen a területen eddig is sikerült évente az ELKO EP Holding teljes forgalmának közel 30%-át hozni, de ez az Okos Városok (Smart City) terjedésével a jövőben várhatóan csak nőni fog. E koncepció keretében a településeket az okosotthonok területéről már jól ismert intelligens vezérléssel látjuk el, mellyel a városok igazán fejletté, önellátóvá válnak. Ez jelen pillanatban az indiai társadalom legnagyobb szükséglete és egyben a legnagyobb kihívás is. India legkomolyabb problémái jelenleg a városi migráció (vagyis a városokba vándorlás, óriási tömegekben), a népesség növekedése, a települések nyomornegyedei, a nincstelenség és a társadalmi egyenlőtlenségek. Ebből a szemszögből vizsgálva pedig a városfejlesztés minden bizonnyal kulcsfontosságú szerepet játszik majd az indiai polgárok életének javításában. 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia