A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Lehet hideg vagy fagy, az iHC applikáció cserben sosem hagy!

A címként használt kis versike nem is lehetne időszerűbb a tél közeledtével. Ki ne értékelne egy kis „az otthon melegére”, vagyis a fűtési rendszerre irányuló segítséget? Otthona kellemes melegéről egyszerűen gondoskodhat az iNELS Home Control applikációink segítségével, amelyek segítenek például a fűtés távolról történő vezérlésében.

Az okostelefonjára telepített iHC applikációban megadott parancsot, az eLAN-RF-003 intelligens RF Box feldolgozza és továbbítja a - radiátor szelepére szerelt - RFATV-1 vezeték nélküli termofejnek.  A vezeték nélküli termofej belső hőmérséklet-érzékelőjével méri a szoba hőmérsékletét és a beállított programnak megfelelően nyitja/zárja a radiátor szelepét. Az egység egy úgynevezett „Nyitott ablak” felügyeleti  funkciót is biztosít – egy ablak kinyitása során bekövetkező hirtelen hőmérséklet-csökkenésre lezárja a radiátor szelepét egy előre beállított időtartamra, ezzel elkerülve, hogy az „utcát fűtsük”.  Rendszerében akár 30 termofejet is vezérelhet (30 radiátor), és napi szinten akár 5 fűtési programot is beállíthat. Ez azt jelenti, hogy a napot – a család általános napirendjének megfelelően – 5 részre bonthatja, és a rendszer ennek megfelelően szabályozza a fűtést; pl. reggel jobban befűt, hogy kellemesebb legyen az ébredés, míg estére ismét csökkenti a helyiségek hőmérsékletét, hogy könnyebben hajtsuk álomra fejünket. A hétvégi módot is saját- és családja igényeihez, általános napirendjéhez igazíthatja.

Ha még idegenkedik az okostelefonos applikációktól és inkább a teljesen automatizált fűtésvezérlést preferálná, akkor Önnek az RFTC-50G vezeték nélküli programozható termosztátot ajánljuk. Belső érzékelőjével méri a helyiség hőmérsékletét, elküldi a szabályzást végző egység felé, amely a mért adatok - és az előzetes beállítások alapján kapcsolja a fűtést vagy hűtést. Ezzel a megoldással kiegészítő hőforrást is vezérelhetünk, például olajradiátort vagy hősugárzó panelt, amelyet az RFSC-61 multifunkciós kapcsolható dugaljjal csatlakoztattunk egy meglévő konnektorba. 

Az automatizált fűtésvezérlés egy másik megoldása, az RF Touch érintőképernyős központi egység kombinálása az RFSTI-11B hőérzékelővel ellátott kapcsolóegységgel. Ez a lehetőség tökéletes megoldást kínál pl. padlófűtéshez, legyen az elektromos vagy melegvizes.

Az iNELS Home Control applikációk és az eLAN-RF-003 intelligens RF box használatával azonban nem csak a fűtési rendszerét vezérelheti. Segítségükkel ugyanilyen könnyűszerrel végezheti a világítás, a garázskapu(k), a redőnyök/árnyékolók, ventilátorok, biztonsági kamerák, vagy audio-video eszközeinek vezérlését is. Az iNELS RF Control vezeték nélküli intelligens eszközök felbecsülhetetlen segítőtársai lesznek otthonában, hiszen használatukkal több ideje marad a családjára és a munkájára egyaránt.

Vezeték nélküli megoldásainkról további részleteket honlapunkon talál.

eLAN-RF-003  

 

 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia