A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Tökéletesítettük a DIM-15 univerzális fényerőszabályzó egységet

A fejlesztés és a modern technológia munkánk két meghatározó alappillére, amelyet vásárlóink nagyra értékelnek, hiszen ezek eredményeként nem csak termékeket, de az (akár speciális) igényeikhez igazított teljeskörű megoldásokat kapnak. Számunkra a vásárlók visszajelzése is különösen fontos, így ezekből az ötletekből merítve, illetve a fényforrások (terhelések) sokféleségét figyelembe véve továbbfejlesztettük az elsődlegesen energiatakarékos izzók és LED fényforrások fényáramának szabályzására alkalmas DIM-15 univerzális fényerőszabályzó egységünket.

Milyen változtatásokat építettünk be Önnek a DIM-15 univerzális dimmer egységbe? 

  • Univerzális terhelés-beállítás (R, L, C, ESL, LED), mely lehetővé teszi, a piacon elérhető szabályozható fényforrások 90 %-ának dimmelését.
  • A szabályozási tartomány potenciométerével kiküszöbölhető a fényforrás vibrálása (minimum fényerő beállítása).
  • akár 15 glimlámpa kapcsolható a vezérlő bemenetre (0,68 mA/230V glimlámpával mérve).
  • a memória tárolja az utoljára beállított fényerősséget (visszakapcsoláskor erre az értékre áll vissza).

A dimmer túlmelegedés és túlterhelés elleni beépített védelemmel rendelkezik, amely a csúcsáram értéknél lép működésbe. Minden terhelésnek (izzó, halogén lámpák, LED fényforrások, energiatakarékos izzók…) van valamennyi felvett teljesítménye, melyet a gyártó a csomagoláson feltüntet, de a terhelés csúcsáram értéke sosincs megadva. Mivel az összes LED fényforrás, kompakt fénycső, stb. tartalmaz valamilyen elektronikát, így a különböző termékek csúcsáram értékei jelentősen eltérhetnek. Az érték ismerete nélkül általában nem határozható meg a fényerőszabályzóval dimmelhető LED fényforrások darabszáma. A max. dimmelhető darabszámot fényerőszabályzónként tesztelni kell. Szerencsére ez nem az Ön problémája, hiszen mi már leteszteltük Önnek őket. Tekintse meg a dimmerek - fényforrások darabszáma szerinti - terhelhetőségéről készült összefoglaló táblázatot: ITT.

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia