A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Cseh-Magyar Testvérvárosok találkozója - 2018.09.13.

A budapesti Cseh Nagykövetségen jártunk tegnap, ahol a "Magyarország és Csehország Testvérvárosainak Polgármesteri Találkozója" nevű rendezvényen vettünk részt, melyre a Czech Trade hívott meg bennünket. 

Az eseményen színes programok keretében "barátkozhattak" egymással a városokat képviselő VIP vendégek, miközben néhány Magyar és Cseh érdekeltségű cégnek, köztünk nekünk is, a munkaebédet követően lehetősége nyílt bemutatni tevékenységét

Olivér, cégünk vezetője, az IoT terület mentén, az "Okos Városok" számára fejlesztett iNELS Air és iNELS Smart City megoldásainkról tartott prezentációt. A technológiák egyetlen rendszerből történő vezérlése segít a településeknek abban, hogy hatékonyabban és gazdaságosabban "üzemeljenek", valamint javítja a lakosság életminőségét is. Olyan eszközökről van szó, melyek segítségével egyszerűbben és áttekinthetőbben vezérelhető például a település közterület világítása, füst- és levegő minőségének érzékelése, intelligens forgalomirányítása, az épületek energia fogyasztásának mérése, a hulladékgazdálkodás, stb. 

A nap folyamán a résztvevő vendégek, valamint a cégek képviselői networkingelhettek és bilateriális tárgyalásokat folytathattak egymással. Emellett megtekinthették pl. a Škoda legújabb modelljének bemutatóautóit is, a késő délutáni órákban pedig lehetőségük nyílt a regionális ételek kóstolására. A kellemes időtöltésről zenekarral, illetve különböző kultúrális programokkal is készültek a szervezők, akik remek munkát végeztek. Nekik ezúton is köszönjük a meghívást! 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia