A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

A CRM-61 multifunkciós időrelé és előnyei

A CRM-61 multifunkciós időrelét többek közt olyan elektronikai alkalmazásokhoz fejlesztettük és gyártjuk, mint a világítás, fűtés, motorok, szivattyúk vagy ventilátorok vezérlése.

De miért érdemes ezt a relét választani? 

A piacon elérhető multifunkciós időrelék átlagos áránál körülbelül 12%-kal kedvezőbb áron juthat hozzá.
Tartalmazza a késleltetett BE/KIkapcsolás funkciókat
Ezek mellett a vásárlóink megkérdezése után, az elmondásuk szerint általuk leggyakrabban használt funkciókat is beépítettük a termékbe

Ilyen funkciók például:

Impulzusrelé késleltetéssel – Egyszeri gombnyomásra bekapcsol (pl.) a világítás, újbóli gombnyomásra pedig kikapcsol. Ha valaki elfelejtené lekapcsolni a világítást, a CRM-61 multifunkciós relé megteszi ezt helyette, a kiválasztott késleltetési intervallum letelte után.

Ez a funkció remekül használható például világításvezérlésre, pincékben, csarnokokban, folyosókon, fürdőszobában. De az eszközzel lehetővé válik más berendezések időzített vezérlése is, például ventilátoroké, motoroké, stb… Az időzített kikapcsolással a CRM-61 még pénzt is spórol Önnek, hiszen magától kikapcsolja a berendezést, ha Ön elfelejtené, így az csak akkor működik (és fogyaszt), ha szükség van rá. 

A bemenet bekapcsolására újraindítható meghúzás késleltetés (bemenet kikapcsolása után) - Gombnyomásra (impulzusra) a késleltetés után bekapcsol pl. egy motor, újabb gombnyomásra (impulzusra) kikapcsol, és újra indul a késleltetett bekapcsolása. 

A funkció előnyösen használható motorok kapcsolására, de pl. ipari környezetben, a technológiai szellőztető ventilátorok vezérlésére is.

A CRM-61 multifunkciós időrelé váltóérintkezős relé kimenettel rendelkezik, így záró vagy bontó kontaktusként egyaránt beköthető és sokoldalúan felhasználható.

További információt a termékkel kapcsolatosan itt találhat. 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia