A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Bulgáriai partnerünk hivatalosan is ELKO EP kirendeltséggé alakult

Az ELKO EP vállalat egy új, bulgáriai képviselettel bővítette nemzetközi tevékenységét. Az ELKO EP Bulgária így a holesovi székhelyű cég 13. külföldi leányvállalata lett. Számos európai kirendeltség mellett a cég egyébként közvetlen képviselettel rendelkezik még pl. Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emirátusokban, Indiában, Törökországban és Vietnámban is.

„Azt tapasztaljuk, hogy az intelligens vezérlési rendszerek iránti érdeklődés és kereslet folyamatosan növekszik, legyen szó teljesen új építésű ingatlanról, vagy egy már meglévő felújításáról.” – mondja el Jiří Konečný, az ELKO EP vállalat tulajdonos-igazgatója. „Több olyan partnerünk, akivel már régebb óta dolgozunk együtt, érdeklődést mutat arra vonatkozólag, hogy hivatalos ELKO EP kirendeltséggé alakuljon, amelyet természetesen nagy örömmel szoktunk tudomásul venni” – tette hozzá Konečný. Pontosan így történt az új Bolgár kirendeltséggel is.

Az ELKO EP új kirendeltségének „főhadiszállása” az ország középső régiójában elhelyezkedő Gabrov városában került kialakításra, a hét éve a helyi piacon működő, 20 alkalmazottat foglalkoztató partnercégünk átalakításával. 

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy az ELKO EP előbb az ELKO EP partnere, immáron pedig hivatalos bulgáriai kirendeltsége lehetünk és nem titkolt vágyunk, hogy az ország legnépszerűbb okosotthonokkal- és épületautomatizálási rendszerekkel foglalkozó vállalatává váljunk” – mondja Boyan Tuhladzhiev, a képviselet ügyvezető igazgatója. „3 évvel ezelőtt kezdtünk el a lakossági- és üzleti ügyfeleink számára legideálisabb épületautomatizálási partner, beszállít után kutatni. Egy elég komoly felmérés során megvizsgáltunk számos céget és smart home rendszert és a választásunk az ELKO EP vállalatra esett.” – egészíti ki Tuhladzhiev. 

„Nyitottunk már pár irodát Kazanlakban, Stara Zagoraban és Selievoban, de emellett most készülünk fel két másik megnyitására Varnában és Sofiában is.” – meséli Tuhladzhiev, hozzátéve, hogy az idei év végére már minden nagyobb bulgáriai városban szeretnének irodát nyitni.

„A cégünk ezelőtt főként LED világítások- és hagyományos villanyszerelési rendszerek kivitelezésével foglalkozott, a lakossági- és ipari szektorban egyaránt. Az ELKO EP Holdinggal és az általuk fejlesztett- és gyártott iNELS-rendszerrel egy új megoldással tudjuk bővíteni a portfóliónkat, amely azt gondolom, komoly növekedést eredményez majd.” – foglalja össze végül Boyan Tuhladzhiev. 

Ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk bolgár kollégáinknak!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia