A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Buddha "második megvilágosodása" és még ezer látnivaló

Tetőtéri lakás egy melléképületben, passzívház a szomszédos faluban, a budapesti Magyar Állami Operaház, irodaház a jordániai Ammanban, luxuspalota a Szaúd-arábiai Rijádban vagy az ötcsillagos Shangri-la szálloda a katari Dohában… Mi a közös ezekben az épületekben? Mindegyiket – és még több ezer másik épületet, objektumot világszerte – az ELKO EP vállalat által gyártott iNELS intelligens villanyszerelési rendszerrel látták el. 

A rendszer tökéletesen az adott épület- és felhasználói igényeivel összhangban alakítható, így rugalmas megoldást kínál műemlék jellegű épületektől (,ahol nincs lehetőség a falak vésésére vagy bármilyen szerkezeti átalakításra) kezdve családi házakon, sőt, akár nagyobb kereskedelmi célú építményeken, bevásárlóközpontokon át a hotelkomplexumok esetében alkalmazandó kifinomult intelligens vezérlésekig egyaránt. 

Mivel számunkra nincsenek megoldhatatlan feladatok, az olyan projektektől sem riadunk vissza, amelyektől mások valószínűleg ódzkodnának.  Ékes példája ennek az a projekt, amit a távoli Bhutánban valósítottunk meg és nem csak a cseh, de a nemzetközi konkurencia is csodálattal vegyes irigységgel szemlélt. Ennek keretében a Himalájától keletre fekvő országban egy 50 méter magas Buddha szobrot épült a most 63 éves előző király, Jigme Singh Wangchucka 60. születésnapjának apropóján. A palotára épült rá a szobor egyedi aranyozott trónja is, több ezer szent műalkotással díszítve. 

A Délkelet-ázsiai ország legismertebb és talán leglátogatottabb épületében az iNELS épületautomatizálási rendszer szabályozza a beltéri- és kültéri világítást, vezérli a biztonsági rendszert (kamerák, beléptetés, mozgásérzékelés), illetve tökéletesen szabályozza a fűtést is (Ez a szubtrópusi klíma és az egész évben nagy számban érkező látogatók miatt kiemelt fontosságú). 

Szánjon rá egy percet és vessen egy pillantást referencia-válogatásainkra; több ezer intelligens villanyszerelési rendszerrel (okos otthon rendszer) szerelt épülettel büszkélkedhetünk világszerte – a kis lakásoktól, luxusvillákon, irodaházakon és kereskedelmi komplexumokon, szállodákon át egészen fontos állami intézményekig, műemlék jellegű épületekig. Sőt még egy a Földközi-tengeren használt jachtot (Sunseeker) is az iNELS-rendszer vezérel. 

Természetesen Önnek is segítünk! A konzultációtól, bemutatótól a megoldási javaslatok- és az ajánlat kidolgozásán át egészen a tényleges kivitelezésig. Ne feledje, bármilyen projekttel fordulhat hozzánk, hiszen számunkra nincs lehetetlen és ahogy a mottónk is mutatja, igyekszünk „Mindig többet!” nyújtani… Keressen minket bizalommal az info@elkoep.hu e-mail címen vagy a +36-1-403-01-32 telefonszámon. 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia