A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Bebocsájtást nyertünk a Paradicsomba!

A hivatalosan a Maldív-szigetekhez tartozó, trópusi Velaa szigetén, amely a Noonu-Atollon található, az iNELS egy igazi paradicsomba is bekerült.  Óriási megtiszteltetés volt, hogy kiemelt partnerünkkel, a MINEKOPA nevű céggel együttműködve májusban és júniusban a világ egyik legszebb luxus üdülőhelyén, a Velaa Privát Szigeten telepíthettük LARA lejátszóinkat. A lejátszókat a vendégek okostelefonjuk segítségével a - külön erre a célra fejlesztett - LARA Dio applikációval is vezérelhetik. Az inkább kalandnak tekinthető izgalmas feladat végrehajtását, a talán legrátermettebb iNELS projektmenedzser, David Kryštůfek felügyelte.

Csapatával a projekt végrehajtása során egy sor akadályt kellett leküzdenie. Gondoljunk csak logisztikai nehézségekre (a sziget Csehországtól durván 7000 km-re fekszik, az Indiai-óceánon és csak hidroplánnal közelíthető meg a Maléról komppal elérhető Velana Nemzetközi Reptérről), az embert próbáló időjárási körülményekre; a magas páratartalomra, trópusi esőkre és viharokra, vagy a vezetékezéshez szükséges több száz méternyi kábel behúzására.

Az említett nehézségek ellenére a feladatot sikeresen végrehajtottuk, így a vendégek immáron villáik kényelméből élvezhetik a LARA Internetrádió- és zenelejátszó egységek nem mindennapi hangzását. A LARA lejátszók lehetővé teszik, hogy központilag vezéreljük a zenelejátszást az egész épületben és annak helyiségeiben, különböző tárhelyekről szólaltassuk meg kedvenc muzsikáinkat (iTunes, Google Play, iPod, mp3 lejátszó, NAS hálózati tárhely) vagy éppen a világ több ezer internetrádió-adójából válogassunk. Mindezt az egyedülálló Lara Dio applikáció segítségével, amely lehetővé teszi a LARA egységek egyszerű és kényelmes vezérlését. Az eszközök emellett persze az előlapjuk érintésével, vagy akár vezeték nélküli távirányítóikkal is vezérelhetőek. Az eszköz további funkciókkal kiegészítve LARA INTERKOM, házitelefon változatban is kapható. További információk a LARA lejátszókról: itt.

 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia