A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Az iNELS vette át az irányítást a Bhutáni Nemzeti Bank felett

Társaságunknak sikerült egy nagyon komoly, teljes körű rendszer-telepítést végrehajtani külföldi partnereink segítségével a Dél-ázsiai Bhutánban. A Bhutáni Nemzeti Bank ugyanis a fővárosban, Timphuban található, vezérlését pedig az iNELS (vezetékes – iNELS BUS és vezeték nélküli iNELS RF Control egységeket kombinálva) épületautomatizálási rendszerrel oldottuk meg. 

A Bhutáni Nemzeti Bank egy négyemeletes épület, amely a klasszikus bhutáni megjelenést és építészeti stílusjegyeket hordozza. Az épületben több, mint 2000 fényforrás található, amelyeket az iNELS BUS (vezetékes) épületautomatizálási rendszer felügyel és vezérel.

Ezeket a központi egység és az úgynevezett aktorok (jelen esetben kapcsoló- és dimmer egységek) vezérlik- és szabályozzák, de emellett az árnyékolástechnika és a légkondicionálás elemeit is vezérlik.  A felhasználók a rendszert az EST3 érintőképernyős vezérlő segítségével irányíthatják. Összességében több, mint 300 iNELS egység „dolgozik” az épületben. Füst/tűzjelzők, belépő-kártyaolvasók és vészjelző gombok is telepítésre kerültek a bank biztonsági-rendszerének részeként.

Bhutánban az iNELS (az ELKO EP intelligens villanyszerelési rendszere) elnyert egy tendert, melynek keretében értékes szerződést köthetett az S.A.P. Automation nevű céggel, ultra-alacsony energiaigényű épületek tervezésére és építésére vonatkozólag. Ugyanezzel a partnerrel együttműködve fogunk további iNELS-rendszer telepítéseket végrehajtani, pl. az India fővárosában található Új-Delhi Vasúti Múzeumban (a Cseh Nagykövetség szomszédságában). 

Az ELKO EP első bhutáni telepítési projektje egyébként az ország talán leghíresebb épületének, a Buddha Dordenma (50 méternél is magasabb Buddha-szobor, benne a gyönyörűen feldíszített palotával) modernizálása volt.

A harmadik, az ELKO EP közreműködésével „okosított” tekintélyes bhutáni épület a Toyota bemutatóterme. Ezt a projektet az STCBL (State Trading Corporation of Bhutan) – el szorosan együttműködve valósítottuk meg.  

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia