A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

Akciós iNELS okosház csomag karácsonyra!

Mikulás napja és a közelgő karácsonyi ünnepek apropójából idén is összeállítottuk Önnek kedvezményes iNELS okosház csomagajánlatunkat. Ebből az alkalomból most akciós áron vásárolhatja meg saját iNELS smart home rendszerét! Szerezzen örömöt családjának egy életre szóló meglepetéssel!

Egyedi csomagajánlatunk keretében egy iNELS alapcsomagot kínálunk. Ha kacérkodott már egy intelligens otthon rendszer vásárlásának gondolatával, használja ki a lehetőséget, ugyanis az akció keretében most kihagyhatatlan áron juthat hozzá saját rendszeréhez. A vásárlással most 106.567 Ft-ot spórolhat meg! Ugye Ön is tudja már, mire költse az így megtakarított összeget? 

Az alapcsomag tartalma:

 CU3-02M (központi egység) - akár 64 eszköz csatlakoztatható hozzá 2 CIB buszon

 PS3-100/iNELS (tápegység) - AC 85 - 230V

 BPS3-02M (tápfeszültség illesztő) - 24V DC

 Connection Server - iNELS BUS System és egyéb gyártók közti közvetítő egység

 DAC3-04M (Digitális-analóg átalakító) - Buszról vezérelhető, négycsatornás digitális-analóg átalakító

 RFDA-73M/RGB - Multifunkciós fényerőszabályzó egység pl. LED szalagok fényerőszabályzásához

Az alapcsomaghoz az akció keretein belül most 424.946 Ft helyett mindössze bruttó 318.379 Ft - ért juthat hozzá.

Mire használhatja az akciós okosház csomagot?

Az alapcsomagban található termékek teljes épületautomatizálási rendszere alapjául szolgálnak, melyet később bármikor, akár lépcsőzetesen is tovább bővíthet. Az akciós csomagban található egységekkel megoldhatja otthonában több LED szalagos hangulatvilágítás, vagy akár a szellőztető rendszer vezérlését is. Különböző érzékelők csatlakoztatásával pedig, rendszere előre meghatározott feltételek alapján, automatizáltan, manuális beavatkozás nélkül is üzemelhet. Döntse el Ön, mire használja! Újdonsült intelligens otthonát akár a család minden tagja irányíthatja okostelefonról vagy táblagépről, ráadásul mindezt távolról is. Később lépcsőzetesen bővítheti a rendszert például bevonhatja a biztonsági kamerákat vagy akár az arra alkalmas kaputelefonját is. Hogy hangzik?

Az akció 2017. december 06.-tól december 20.-ig, vagy a KÉSZLET EREJÉIG TART!

Használja ki ezt a kedvező lehetőséget, és rendelje meg akciós okos-otthon rendszerét MOST!

Az akciós csomagokkal kapcsolatos kérdésekkel kérjük, keresse bizalommal Kis Gábor okos-ház szakértőnket, akit a +36-70-414-84-23 telefonszámon, vagy  a kiss.g@elkoep.hu e-mail címen érhet el.

AZ AKCIÓS CSOMAGOK, BRUTTÓ FOGYASZTÓI ÁRAKAT IS MAGÁBAN FOGLALÓ, RÉSZLETES TARTALMÁT AZ ALÁBBI KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETI MEG.

 

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia