A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom

7 tipp, hogy okosotthona még kényelmesebbé tegye a karácsonyt

Kevesen tudjuk elképzelni a karácsonyt gyertyák, színes fények és a kivilágított karácsonyfa nélkül. Sokak számára még a fenyőillat és persze a házakat, erkélyeket- és fákat díszítő látványos, fényes dekoráció is hozzá tartozik az ünnepi hangulathoz.  

1.) Karácsonyi dekoráció az ablakban – a különféle égőket, fényfüzéreket vagy más karácsonyi hangulatvilágítás elemeket okostelefonunkról is vezérelhetjük. Mi kell hozzá? Mindösszesen egy eLAN-RF-003 intelligens RF Box és egy RFSC-61 kapcsolható dugalj. 

2.) A szoba sarkában álló lámpa lágy fénye is nagyban hozzájárul a kellemes ünnepi hangulathoz. Viszont nem tudja szabályozni a fényerejét? Semmi probléma, megoldjuk! Mi kell hozzá? Egy RFDSC-71 fényerőszabályzós dugalj és egy RF Key hordozható kulcskarikára akasztható vezérlő.  

3.) Színes LED szalagokkal is díszítené otthonát, amelyek automatikusan cserélgetik a színüket? Jó ötlet, hiszen ezek is kifejezetten jól mutatnak. Pontosan az Ön igényeire szabott megoldást mutatunk! Mi kell hozzá? RFDA-73M/RGB LED szalag fényerőszabályzó + RF Pilot távirányító, illetve, ahány méter LED szalagot vezérelni szeretne.

4.) Varázslatos karácsonyi fényeket is vezérelhet okostelefonjáról. A LED fényforrásainkat az egész házban vagy lakásban bárhol elhelyezheti, és egyszerűen, okostelefonjával vezérelheti őket. Mi kell hozzá? Egy eLAN-RF-003 intelligens RF box és néhány darab RF-RGB-LED-550 színes LED fényforrás.

5.) „Zene nélkül mit ér…” – a karácsony? Hiszen az ünnepi dallamok is hozzá tartoznak a karácsonyi hangulathoz. A LARA gondoskodik a felejthetetlen, meghitt pillanatokról. A mindösszesen egy villanykapcsoló-méretű egységet internet rádióként is használhatja, emellett kedvenc muzsikáit is tűélesen szólaltathatja meg telefonjáról vagy a központi adattárról. Mi kell hozzá? Röviden: LARA rádió.  (Ingyenes konfigurátor-programunkban az ízléséhez leginkább passzoló összeállítást választhatja ki.)

6.) Gyermekeink felügyelete és megóvása mindenféle veszélytől sokszor embert próbáló feladat, ami hatványozottan igaz a karácsonyi időszakban. Sütünk-főzünk, mosunk-takarítunk, készülünk az együtt töltött ünnepi pillanatokra és közben még a porontyok testi épségére is figyelnünk kell… Jelentősen megkönnyíti a felügyeletet egy egyszerű megoldás, ami nem más, mint egy IP kamera, amely elküldi az általa rögzített képet az okostelefonunk képernyőjére, így a készülődés közben fél szemünket mindig a számunkra legfontosabbakon tarthatjuk. Mi kell hozzá? Beltéri IP kamera (iNELS Cam) és az okostelefonunkra (/tabletre) telepített iHC applikáció.

7.) Elektromos kandalló, fűtés, radiátor, hősugárzó, stb. minden háztartásban, attól függetlenül, hogy van, amit inkább dekorációs céllal, míg másik eszközöket valóban hőforrásként használjuk. Ezek semmilyen körülmények között nem maradhatnak felügyelet nélkül. Ráadásul azt tudta, hogy a fűtés szabályzásával még pénzt is megtakaríthat? Mi kell hozzá? RFTC-50/G vezeték nélküli programozható termosztát és RFSC-61 kapcsolható dugalj. 

Ha bármilyen kérdése van a karácsonyi tippjeinkkel vagy eszközeinkkel kapcsolatosan, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: info@elkoep.hu.

Békés boldog karácsonyt kíván: az ELKO EP Hungary Kft. csapata!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia