A weboldal használatának egyszerűsítése érdekében sütiket . használunk.
Elfogadom
23 Augusztus

Megjelentünk az elismert ICS 2017 nemzetközi kiállításon is

Augusztus elején rendezték meg Iránban a legújabb, városokat érintő intelligens technológiák nemzetközi kiállítását és vásárát (ICS 2017)

Bővebben!
22 Augusztus

Beragyogjuk a FERRARI bemutatótermét is

A dizájn-világítási megoldások gyártójával, a Preciosa-Lusty vállalattal karöltve a Ferrari Dubai privát autószalonjába látogattunk.

Bővebben!
27 Június

Bebocsájtást nyertünk a Paradicsomba!

A hivatalosan a Maldív-szigetekhez tartozó, trópusi Velaa szigetén, amely a Noonu-Atollon található, az iNELS egy igazi paradicsomba is bekerült.

Bővebben!
21 Június

Export partnerek találkozója Holešovban

Június 15-17. között egy nagyszabású találkozót rendeztek az ELKO EP „szülővárosában“, a csehországi Holešovban, a vállalat export partnereinek részére. A holesovi kastélyban tartott háromnapos eseményre mintegy 20 országból, több, mint 120 üzleti partner érkezett, a leányvállalatok képviselőivel együtt.

Bővebben!
25 Április

Az ELKO EP sikerei a közelmúltból

Nagy örömet jelent számunkra, hogy az ELKO EP mára már valóban bátran elbüszkélkedhet termékeivel a világ bármely táján. Összeállítottunk egy listát a közelmúlt szakmai rendezvényeiből, melyeken részt vettünk.

Bővebben!

iNELS.hu feliratkozó form

The personal information sent through this form will be used only to process your request. GDPR Privacy and terms here: Privacy Policy

© 2016 ELKO EP | Minden jog fenntartva | Intelligens épületautomatizálás | Okos-ház

Kivitelezés: Logo DG Studia